kaikki kategoriat
EN

Yrityksen profiili

Etusivu> Ohjelmasta > Yrityksen profiili

Yritys Esittely

Ningbo Label New Material Co., Ltd. on sidoksissa Zhejiang RICH Groupiin. RICH Group perustettiin vuonna 2004, ja se on keskittynyt uusien materiaalien ja polymeeriliimojen tutkimukseen, kehittämiseen ja tuotantoon.

Yrityksen tehdasrakennus sijaitsee osoitteessa No.77 Fulong Road, CiXi Coastal Econmic Development District, Zhejiang. Vain tunnin ajomatkan päässä Ningbon satamasta ja Shanghain 2 tunnin taloudellisen ympyrän sisällä kuljetus on erittäin kätevää. Yrityksen pinta-ala on noin 40 hehtaaria, työpaja-ala on 26,000 5,224 neliömetriä, varastoala 300 XNUMX neliömetriä, ja meillä on noin XNUMX työntekijää.

Tuotantoprosessin automatisoinnin ansiosta kuukausittainen tuotantokapasiteettimme on 300 miljoonaa neliömetriä. Erilaisia ​​ominaisuuksia ja spesifikaatioita voidaan räätälöidä asiakkaan vaatimusten mukaan vastaamaan käyttäjien yksilöllisiin tarpeisiin mahdollisimman laajasti, muodostaen läpinäkyvän laminoinnin, mattalaminoinnin, tavallisen pakkausteipin, erittäin kirkkaan pakkausteipin, korkean lämpötilan kestävän PET-teipin, vedensuodatuksen suojanauhan , erikoisteippi ja muut tuotteet, kaikki tuotteet täyttävät REACH-, ROSH-, kansalliset ympäristönsuojelu- ja VOC-pitoisuusstandardit.

Label New Materials Co., Ltd. kannattaa ihmislähtöistä ja inhimillistä johtamista. Yrittäjyyshengessä "jatkuvasti ylittää itsemme, jatkuva pyrkimys laatuun", liikeperiaatteen "asiakas ensin, parempi laatu, rehellisyyden hallinta ja parempi palvelu" mukaisesti työntekijöiden koulutuspolitiikka "oppia olemaan henkilö ja oppiminen" tehdä asioita", pitää yrityskulttuurin rakentamista ja kokonaisvaltaisen laadun parantamista erittäin tärkeänä.

Label New Materials Co., Ltd. on palvellut korkea- ja kotimaan markkinoita ja myös ulkomaisia ​​markkinoita. Jatkamme hyvää pitkäaikaista yhteistyötä tunnettujen tuotemerkkien kanssa kaikkialla maailmassa, koska markkinat tunnistavat kaikkien tuotteidemme laadun, suorituskyvyn, hinnan ja palvelut.