kaikki kategoriat
EN
2004

Zhejiang RICH Technology Co., Ltd. on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut uusien materiaalien ja liimojen tuotantoon. Se perustettiin vuonna 2004 ja valmistaa pääasiassa liimoja ja liimoihin liittyviä tuotteita.

2008

Vuonna 2008 yhtiö perusti tee-se-itse-tuotedivisioonan ja markkinoiden kehityksen tarpeita vastaavasti aloitti uusien materiaalien, kuten PLA:n, selluloosamateriaalien, paperin ja kalvojen tutkimuksen.

2010

Vuonna 2010 yritys aloitti yhteistyön Ningbon eri korkeakoulujen ja yliopistojen kanssa kehittääkseen ja tutkiakseen edelleen uusia materiaaleja. Samaan aikaan se aloitti liimojen tutkimuksen ja kehityksen ja kehitti menestyksekkäästi erilaisia ​​ympäristönsuojeluteknologian kaavoja, jotka soveltuvat erilaisiin sovelluksiin. Kerättynä 3 hyödyllisyysmallipatenttia nauhoille.

2012

Vuonna 2012 Label New Materials Co., Ltd. perustettiin virallisesti T&K-toimintaan erikoistuneen Label New Materials Co., Ltd., joka perustui yrityksen useiden vuosien syväviljelyyn suorittaneeseen tarralaminointi-, mainoslaminointiteollisuuteen, sekä vuosien tutkimustuloksiin uusista materiaaleista ja liima-aineista. ylilaminointikalvon, kylmälaminointikalvon, lämpölaminointikalvon ja muiden laminointituotteiden tuotanto ja huolto.